Business Park Skejby udvikler, brander og udbreder kendskabet til Skejby som erhvervsområde

Åbning af Ovartaci Fields - Aarhus 2017

Den 10. maj 2017 inviterer vi alle interesserede til at komme og deltage i indvielsen af Ovartaci Fields i Business Park Skejby  et Aarhus 2017 kunstprojekt, der sammensmelter kunst, erhversliv og oplysning om psykisk sygdom.Med fundament i Museum Ovartacis anderledes samling af kunst, udfordrer Ovartaci Fields måden, vi tænker offentlig udsmykning på. Det er projektets håb, at spredningen af kunstoplevelser i et for kunstscenen uvant område, vil inspirere nye og anderledes tanker i gæsterne. Så tag dine venner og familie under armen og gå på opdagelse i vores 10 unikke udstillinger rundt omkring i Skejby. Der vil også være indvielsestaler, bobler på glas og en særlig operaforestilling på VIA University College.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om udstillingerne på Museum Ovartacis hjemmeside
 

Program

  • Kl. 15:00 – Palle Juul-Jensens Blvd. 82, 8200 Aarhus N (ved INCUBA)
    Officiel åbning ved Ovartaci Fields pop-up-museum med taler fra kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad, museumsdirektør for Museum Ovartaci Mia Lejsted Bonde samt Aase Lydiksen, bestyrelsesmedlem i Business Park Skejby og direktør for sundhedsuddannelserne på VIA University College
  • Kl. 16:00 – VIA University College, Hedeager 2, 8200 Aarhus N
    Fremførelse af operaen 'OVARTACI - Crazy, Queer and Loveable' med introduktion af kunstner Tanja Langer, der har skabt stykket i samarbejde med berlinbaserede Die Atonalen (tilmelding på https://www.tilmeld.dk/opera2017/tilmelding.html)
  • Kl. 17:30 - VIA University College, Hedeager 2, 8200 Aarhus N
    Reception med bobler og let beværtning
GRATIS ADGANG - husk dog at tilmelde dig operaen, hvis du vil sikre dig en plads: Læs mere om operaen her

Læs mere om åbningen af Ovartaci Fields på Facebook