Business Park Skejby udvikler, brander og udbreder kendskabet til Skejby som erhvervsområde

Orienteringsløb 2017

Oplev et unikt løb, der bringer dig forbi de mange fascinerende værker fra Museum Ovartaci, der midlertidigt er udstillet i Skejby som en del af Aarhus 2017. Arrangementet byder på kunst, fællesskab, motion, mad og drikke – og så er det gratis!


 

Ovartaci-orienteringsløb – et unikt løb i Skejby

Business Park Skejby og Museum Ovartaci har i 2017 et særligt samarbejde om Ovartaci Fields. Hos 10 af medlemmerne i Business Park Skejby findes små miniudstillinger fra museets store samling, og ved det kommende letbanestop ved Aarhus Universitetshospital udstilles en større samling værker i en midlertidig kunstbygning. Udstillingerne bliver åbne for offentligheden.

Årets orienteringsløb er en Ovartaci rute (ca. 6 km), hvor der skal findes i alt 10 Ovartaci-poster. Efter løbet er der socialt samvær og gratis buffet i VIAs kantine. Der er plads til 500 løbere som deltager på hold á 2-4 personer.

2016-løbet var en stor succes med fantastisk opbakning – det gentager vi i år! Se billeder fra sidste års orienteringsløb

Husk at tippe alle dine kolleger om løbet!  

Program, 19. maj 2017 kl. 15:30-19:00

  • Kl. 15:30: Ankomst og nummerudlevering ved VIA University College
  • Kl. 16:00: Velkomst v/ bestyrelsesformand Arne Vesterdal, Business Park Skejby og museumsleder Mia Lejsted Bonde, Museum Ovartaci
  • Kl. 16:15: Fælles opvarmning ved fysioterapeutstuderende fra VIA
  • Kl. 16:30: Startskud for Orienteringsløbet 2017
  • Kl. 17:30: De første hold er i mål. Efter løbet er der ’cool down’ med mad, hygge og socialt samvær i VIAs kantine (der kan købes drikkevarer)
  • Kl. 19:00: Afslutning – tak for i dag og god weekend
 

Start & mål

Start og mål finder sted i kantinen og på fællesarealerne hos VIA University College, Hedeager 2. Kom gerne omklædt, da der er begrænsede omklædningsfaciliteter hos VIA.
 

Museum Ovartaci

Museum Ovartaci er et unikt museum, der ligger på Aarhus Universitetshospital i Risskov. Det rummer både Psykiatrisk Historisk Museum og Kunstmuseet. Museet er opkaldt efter kunstneren Louis Marcussen, bedre kendt som Ovartaci, der var indlagt på hospitalet i 56 år. Psykiatrisk Hospital flytter snart til Skejby, og Business Park Skejby og Museum Ovartaci arbejder sammen om at skabe en permanent placering for museet i Skejby.
 

Tilmelding

Tilmelding sker som samlet hold (á 4 løbere) og efter først-til-mølle. Send mail med samlet hold til info@businessparkskejby.dk. Deltagelse er gratis.

HUSK at inkludere navn, organisation og e-mailadresse på alle fire deltagere.
Løbet er for medarbejdere og studerende hos virksomheder og institutioner i Business Park Skejby. Løbere deltager på eget ansvar og er selv ansvarlige for overholdelse af færdselsloven. Der tages ikke tid - løbet er socialt og 'kun for sjov'.
 

Spørgsmål?

Send spørgsmål af enhver art til Lars Andersen på info@businessparkskejby.dk.