Business Park Skejby udvikler, brander og udbreder kendskabet til Skejby som erhvervsområde

Ovartaci Fields

Museum Ovartaci og Business Park Skejby har indledt et samarbejde i forbindelse med kulturhovedstadsåret, Aarhus 2017, hvor der bliver udstillet værker fra museets samling hos virksomheder og institutioner i Business Park Skejby.Udstillingerne kan ses hos NRGi, Agro Food Park 13 og 15, INCUBA, Rambøll, Science Center Skejby, Koldkærgård Konferencecenter og uddannelsesinstitutionerne VIA og SOSU Aarhus.

Se også det midlertidige pop-up museum, der er opstillet op området ved siden af INCUBA på Palle Juul-Jensens Boulevard 82.

Find alle nødvendige oplysninger om Ovartaci Fields på ovartaci.dk

Ovartaci udstillinger i Skejby

Projektet begynder med en udstilling af værker fra museets kunstsamling hos virksomheder og institutioner i Business Park Skejby. Udendørs bliver der skabt opmærksomhed via ikoniske og visionære Ovartaci-figurer i stor skala. Der vil være rundvisninger, så man kan høre historierne bag værkerne. Det overordnede mål med Ovartaci Fields er at rokke ved vores indstilling til kunsten og dens rolle, når det gælder om at forbedre psykisk syges kreative virke.
 

Et ikon for Business Park Skejby

Udstillingen rækker også ud med en bredere vision til erhvervslivet ved at gøre Museum Ovartaci til et ikon for Business Park Skejby, idet Psykiatrisk Afdeling i Risskov flytter til Skejby i forbindelse med færdiggørelsen af hospitalsbyggeriet frem mod 2019.

Business Park Skejby arbejder for, at museet kan få en permanent placering i Skejby.
 

Museum Ovartaci

Museum Ovartaci er et unikt museum, der ligger på Aarhus Universitetshospital i Risskov. Det rummer både Psykiatrisk Historisk Museum og Kunstmuseet. Museet er opkaldt efter kunstneren Louis Marcussen, bedre kendt som Ovartaci, der var indlagt på hospitalet i 56 år fra 1929 til han døde 91 år gammel i 1985. Læs mere om museet på ovartaci.dk.

Collage af billeder fra Museum Ovartaci