Business Park Skejby udvikler, brander og udbreder kendskabet til Skejby som erhvervsområde

Medlemsvirksomheder

Business Park Skejby har mere end 130 medlemmer blandt Skejbys virksomheder og institutioner. Virksomhederne er meget forskellige, men fælles for dem er, at de fleste er førende inden for deres område.

Lejere i virksomhedsparkerne Agro Food Park og INCUBA opnår automatisk medlemskab af Business Park Skejby.

Læs mere om medlemskab

 
4IMPROVE Consulting Group Reel og varig forandring er vores mission. Vi hjælper virksomheder, ledere og medarbejdere med at frigøre indsigt og opfylde deres potentiale. Vi leverer ærlig, upartisk rådgivning, udfordrer etableret tænkning og driver transformationer.
Axlab

Axlab A/S er 100% dansk ejet og har siden 1993 leveret udstyr til hospitaler og laboratorier. Virksomheden bygger på et fundament af mangeårig erfaring i brug og salg af udstyr til hospitalsbranchen. Vi arbejder for løsninger, der sikrer kunderne effektivitet langt ind i fremtiden.

Agro Food Park Agro Food Park er en virksomhedspark, der tilbyder gunstige rammer for vidensdeling og formidling af innovative løsninger mellem landbrugs- og fødevarevirksomheder i Danmark.

Medlemskabet i Business Park Skejby inkluderer alle virksomheder i Agro Food Park.
Arcedi Biotech ApS ARCEDI er en dansk Biotech virksomhed, der udvikler teknologier og metoder til påvisning og diagnosticering af sjældne kræftceller, samt metoder som skal erstatte moderkagebiopsier med blodprøver.
AROS Applied Biotechnology Siden 2000 har AROS været udbyder af en lang række services til den farmaceutiske industri og universiteter verden over.
ATEA ATEA er Danmarks foretrukne leverandør af it-infrastruktur. Med professionelle, kvalitetsbevidste og kompetente medarbejdere bistår ATEA sine kunder med værdiskabende it-løsninger. 
athome apartments athome apartments er opført som et særdeles attraktivt alternativ til dyre hotellejligheder, og tilbyder velindrettede og komfortable boliger til alle, der har behov for et midlertidigt hjem.
Beierholm Beierholm er en af landets førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Beierholms forretningsområde er REVISION, REGNSKAB, RÅDGIVNING og SKAT.
BioNordika BioNordica er nordens største distributør af life science produkter til forskningsindustrien. BioNordica repræsenterer et antal af verdens førende producenter inden for bl.a. celle- og molekylærbiologi, instrument og plast mm.
Boligkontoret Århus Boligkontoret Århus driver og udlejer ca. 5.700 almene boliger i Århus-området – og bygger samtidig en række nye afdelinger med særligt fokus på bæredygtighed og fællesskab.
BioXpedia BioXpedia A/S is a contract research laboratory founded in 2016 by CEO Mogens Kruhøffer to provide high quality cost effective targeted biomarker screening to pre-clinical and clinical researchers.
Center for Medicinsk Uddannelse Center for medicinsk uddannelse er en forsknings-, udviklings- og rådgivningsenhed ved Aarhus Universitet. Centret består af en prægraduat og en postgraduat enhed rettet mod sundhedsvidenskabelige uddannelser ved Aarhus Universitet og Videreuddannelsesregion Nord.
Chromaviso Chromaviso udvikler, markedsfører og sælger belysning til hospitalssektoren. Virksomhedens unikke patenterede koncept, Ergonomisk Lys, forbedrer lysforholdene markant og skaber et mere produktivt arbejdsmiljø. 
CT-klinikken Kvaliteten er i højsædet på CT-klinikken og patienten er altid i centrum. Det er vores mål at give den bedst tænkelige patientbehandling og tolkning af CT-undersøgelsen på højeste faglige niveau.
Damgaard-Jensen Med nyt moderne hovedsæde i Aarhus og afdeling i København, begge i en rivende udvikling, er Damgaard-Jensen A/S en af de mest markante grafiske virksomheder i Danmark.
Dansk Center for Organdonation Dansk Center for Organdonation er den nationale koordinerende enhed af den sundhedsfaglige indsats for organdonation på landets hospitaler.
Develco Products Develco Products delivers a wireless platform for solution providers within smart home, energy management, and assisted living. 
Ejendomsselskabet Olav de Linde Vores vision er at skabe en bred vifte af attraktive lejemål, der danner rammerne for arbejdsliv såvel som hverdagsliv. Ved at opkøbe, udvikle og renovere gamle industri-, produktions- og erhvervsejendomme giver vi dem nyt liv som alsidige, attraktive og spændende lejemål.
FO-Aarhus FO-Aarhus, Frit Oplysningsforbund, åbner i 2021 et socialøkonomisk bylivshus i journalisthøjskolens nuværende lokaler i Skejby. Bylivshuset skal blandt huse Skejby Rangers og Museum Ovartaci. Bylivshuset vil fungere som et moderne forsamlingshus, der donerer al overskud til velgørende formål.
GloVac GloVac er et dansk udviklingsselskab, der frembringer intelligente handskesystemer til BtB, traditionelle industrivirksomheder og virksomheder, der leverer 
varer og serviceydelser.
GUESTapart/Aarhus GUESTapart/aarhus i Skejby er et moderne hotelbyggeri, hvor der opføres 86 hotel/service lejligheder. Hotelkonceptet med servicelejligheder er det første af sin slags i Aarhus og skal afhjælpe den voksende efterspørgsel på overnatningsmuligheder.
Holm & Halby Holm & Halby forhandler og servicerer laboratorieudstyr til forskning på laboratorier inden for farmaceutisk industri, hospital samt højere læreanstalter.
Horisont Hotel & Konference Vi brænder for det meningsfulde møde mellem mennesker, og med masser af natur, skaber vi rum for inspiration, udvikling og udfordring.
Mød os i naturen og udvid din horisont.
IKAS IKAS har til opgave at drive og udvikle Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM). DDKM er et aftalebaseret kvalitetssystem, der er med til at sikre kvaliteten i de helt eller delvist offentligt finansierede sundhedsydelser.
INCUBA INCUBA er en virksomhedspark, der tilbyder faciliteter, netværk og sparring for både iværksættere og mere etablerede virksomheder. Derforuden bistår INCUBA sine lejere i at etablere kontakt til regionens vidensinstitutioner.

Medlemskabet i Business Park Skejby inkluderer alle virksomheder i INCUBA Skejby.
Karl Storz Karl Storz er en international virksomhed, der producerer og sælger medicinske instrumenter og udstyr til humanmedicinbranchen, veterinærbranchen og den industrielle sektor. Karl Storz produktportefølje dækker over mere end 8.000 produkter.
Kelly Services

Vi har ressourcerne til at finde den helt rigtige medarbejder til din virksomhed, uanset om du søger medarbejdere til faste eller midlertidig stillinger på alle niveauer. Hos Kelly arbejder vi ud fra konceptet 'specialister rekrutterer specialister'. Vores rekrutteringskonsulenter er alle specialister i form af en teoretisk uddannelse og/eller erhvervserfaring.

Kinnarps Kinnarps er Europas førende leverandør af indretningsløsninger til arbejdspladser og indretter komplette miljøer, der passer til den enkelte kundes behov, identitet og kultur. Hos Kinnarps finder man indretning til kontor, uddannelses- og plejesektoren – både offentligt og privat.
Lindhardt Steffensen Advokater Lindhardt Steffensen yder primært rådgivning til små og mellemstore virksomheder i Østjylland, og har desuden en del erhvervsklienter i Midt- og Nordjylland.
Medicus Engineering Medicus Enginneering har specialiseret sig i biomedicinsk ingeniørarbejde. Vi tilbyder løsninger inden for de fleste områder af biomedico og hjælper med alt fra indledende produktundersøgelser til fremstilling af et konkret produkt.
Medidee

Our services cover all steps of product development, from initial project idea to certification or regulatory clearance. With sites in Switzerland, Germany, Denmark, Belgium and USA, Medidee is a global services supplier servings companies of all sizes ranging from academic startups to majors.

MHI Vestas Offshore Wind MHI Vestas Offshore Wind er et joint venture mellem Mitsubishi Heavy Industries (MHI) og Vestas Wind Systems A/S.
MidtSim MidtSim beskæftiger sig med teknisk og ikke-teknisk simulation. Målgruppen er sundhedspersonale i Region Midtjylland og medicinstuderende på Health, Aarhus Universitet.
Mollerup Golf Club Mollerup Golf Club er Danmarks hyggeligste golfklub. Ud over en velplejet og udfordrende bane i fantastisk smukke omgivelser har Mollerup Golf Club meget at byde på. Klubben er blandt andet kendt for sin dygtige golftræner, den gode restaurant for ikke at nævne den hyggelige og uformelle atmosfære.
MTIC MedTech Innovation Consortium (MTIC) er en forening bestående af Region Midtjylland, Aarhus Universitet, VIA University College og kommunerne i Region Midtjylland. MTIC danner et solidt fundament for udviklingen af fremtidens produkter og løsninger til sundhedssektoren.
Netplan Netplan arbejder med kundernes aktuelle problem­stil­linger inden for teletrafik, kontaktcentre, bredbånd, arkitektur, sik­kerhed og mobilitet. Deres kerneydelser er rådgivning og analyser af teknisk og kommerciel karakter.
Nissens Nissens er en markedsledende producent af kølekomponenter, kølesystemer og kølemoduler, som leverer kundetilpassede køleløsninger til industrielle applikationer samt on- og offshore applikationer i vindmølleindustrien.
NRGi Med mere end 1.200 ansatte og godt 210.000 kunder er NRGi et af Danmarks største energiselskaber. NRGi leverer el, fiberbredbånd, online alarmsystemer, byrumsinventar samt rådgivning om grønne transportvaner. NRGi er desuden udvikler af software til styring af energi.
Olympus Danmark Olympus er en af verdens førende producenter inden for innovativt optisk og digitalt udstyr til markederne for sundheds- og forbrugerelektronik. Herunder produkter inden for endoskopi og mikroskopi, medicinsk og industrielt udstyr, kameraer og diktermaskiner.
Pleuratech ApS

Over halvdelen af alle anlagte pleuradræn bliver ikke placeret optimalt i lungehulen, derfor har Pleuratech udviklet en 'KatGuide', et lille bøjet plastikrør, der med stor succes kan lede lungedrænet den rette vej ind i pleurahulen og få det til at ligge præcis, som kirurgen gerne vil have det.

Prevas Med spidskompetencer inden for embedded software, elektronik, mekanik og projektledelse samt industriel IT og Automation, bidrager Prevas med innovative løsninger, der skaber vækst.
Rambøll Rambøll leverer videnbaserede helhedsløsninger inden for byggeri, transport, byudvikling, vand, miljø og sundhed, energi, olie & gas og management consulting.
ROMO Wind ROMO Wind is a technology and service company and the exclusive provider of the patented iSpin technology. The unique iSpin spinner anemometer system is based on ultrasonic technology and measures and monitors wind conditions where it matters – directly at the spinner, in front of the rotor.
SOSU Østjylland SOSU Østjylland er en selvejende uddannelsesinstitution under staten. Skolen udbyder erhvervsuddannelser og efter- og videreuddannelse inden for social- og sundhedsområdet og det pædagogiske område.
Starzen Europe ApS

The company’s main business is exporting beef, pork, chicken and processed meat products to Japan.

Sweco Sweco planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Vores arbejde resulterer i bæredygtige bygninger, effektiv infrastruktur og adgang til elektricitet og rent drikkevand. Med 14.500 medarbejdere i Europa kan vi tilbyde vores kunder de rette kompetencer til ethvert projekt.
UKON A/S UKON er Danmarks førende konsulenthus inden for organisationspsykologi og ledelse. UKON hjælper ledere, når ambitiøse mål skal realiseres eller når svære udfordringer begrænser organisationens fremdrift.
Veinux ApS Veinux udvikler og sælger unikke pumpeløsninger til medico-, pharma- og biotechbranchen, som er kendetegnet ved reduktion af støj- og energiforbrug og øget reguleringskvalitet.
Vestas Vestas’ kernevirksomhed består af udvikling, produktion, salg og vedligeholdelse af vindteknologi.
VIA University College VIA udbyder mere end 40 videregående uddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, sygeplejerske og designer på otte campusser i Region Midtjylland. På efter- og videreuddannelserne kommer der årligt 20.000 studerende, som tager uddannelser på akademi-, diplom- og masterniveau. VIA samarbejder tæt med både offentlige og private virksomheder.
Visikon Visikon eksisterer i krydsfeltet mellem kreativ, visuel kommunikation og teknologi og klinisk sundhedsfaglig viden og forskning. Resultatet er nytænkende løsninger med potentiale til at revolutionere måden patienten møder hospitalet - og hospitalet patienten.
World Courier World Courier er verdens største og mest erfarne speciel kurer virksomhed med +150 kontorer i 50 lande.
Zleep Hotel Aarhus Nord Velkommen til Zleep Hotels – en prisvenlig hotelkæde med et solidt udvalg af kvalitetsservices. Vores danske rødder og værdisæt afspejler sig i vores måde at drifte hoteller på. Derfor vil du altid opleve at god service, kvalitet og skandinavisk design går hånd i hånd på vores hoteller, og dét uanset hvilket land du besøger os i.
AAGAARD Klinik AAGAARD Gynækologisk Klinik er åben for alle. Klinikken modtager både patienter henvist fra egen læge og ventelistepatienter. Desuden har AAGAARD en god samarbejdsaftale med forsikringsselskaber, således at firmaers ansatte kan behandles uden ventetid.
AARHUS TECH AARHUS TECH er en selvejende institution med en bestyrelse, der har tilknytning til det lokale erhvervsliv og de brancheområder, som skolen dækker. Skolens vigtigste opgave er at udbyde de uddannelser og kurser, som de uddannelsessøgende og erhvervslivet i Østjylland har behov for.
Aarhus Universitetshospital Aarhus Universitetshospital er til for alle patienter med behov for højt specialiseret behandling og desuden lokalhospital for de ca. 330.000 borgere i Aarhus-området.
Århus Firma Sport Århus Firma Sport (ÅFS) er en fællesforening af firmaklubber i Aarhus og omegn. ÅFS blev stiftet d. 3. juli 1933 og har til formål gennem arbejdspladsen og familien at stimulere interessen for idræt, motion og samvær.

Brug af cookies på BusinessParkSkejby.dk

BusinessParkSkejby.dk gør brug af cookies. Ved at anvende websitet accepterer du websitets brug af cookies.

Du kan altid slette gemte cookies i din browsers indstillinger. Læs vores cookiepolitik.

Acceptér cookies