Business Park Skejby udvikler, brander og udbreder kendskabet til Skejby som erhvervsområde

Medlemsvirksomheder

Business Park Skejby har mere end 130 medlemmer blandt Skejbys virksomheder og institutioner. Virksomhederne er meget forskellige, men fælles for dem er, at de fleste er førende inden for deres område.

Lejerne i virksomhedsparkerne Agro Food Park og INCUBA opnår automatisk medlemskab af Business Park Skejby.

Læs mere om medlemskab

 
4Improve Hos 4IMPROVE hjælper vi virksomheder, ledere og medarbejdere til at udnytte deres potentiale gennem ærlig og objektiv rådgivning.
Agro Food Park Agro Food Park er en virksomhedspark, der tilbyder gunstige rammer for vidensdeling og formidling af innovative løsninger mellem landbrugs- og fødevarevirksomheder i Danmark.

Medlemskabet i Business Park Skejby inkluderer alle virksomheder i Agro Food Park.
Aleris-Hamlet Hospitaler Aleris-Hamlet er en af Nordens førende private sundhedsvirksomheder med aktiviteter i Danmark inden for privathospitaler, plejehjem, handicap og omsorg. 
Arcedi Biotech ApS ARCEDI er en dansk Biotech virksomhed, der udvikler teknologier og metoder til påvisning og diagnosticering af sjældne kræftceller, samt metoder som skal erstatte moderkagebiopsier med blodprøver.
AROS Applied Biotechnology Siden 2000 har AROS været udbyder af en lang række services til den farmaceutiske industri og universiteter verden over.
ATEA ATEA er Danmarks foretrukne leverandør af it-infrastruktur. Med professionelle, kvalitetsbevidste og kompetente medarbejdere bistår ATEA sine kunder med værdiskabende it-løsninger. 
Beierholm Beierholm er en af landets førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Beierholms forretningsområde er REVISION, REGNSKAB, RÅDGIVNING og SKAT.
BioNordika BioNordica er nordens største distributør af life science produkter til forskningsindustrien. BioNordica repræsenterer et antal af verdens førende producenter inden for bl.a. celle- og molekylærbiologi, instrument og plast mm.
Biotest Facility Preclinical contract research and colony management. Pharmacology research with disease models based on cell culture and rodents - pharmacokinetic and cancer models are our special expertise.
Bjørn Chr. Landinspektører Bjørn Christiansen Landinspektører rådgiver inden for planlægning og regulering af fast ejendom med fokus på muligheder for matrikulære ændringer. Rådgivningen vedrører alle ejendomstyper, f.eks. ejerlejligheder, parcelhuse og landbrugsejendomme.
Candor Simulation Contract research: Problem-solving based on mathematical modelling and computer simulation with focus on topics in biomedicine and logistics.

 
Center for Medicinsk Uddannelse Center for medicinsk uddannelse er en forsknings-, udviklings- og rådgivningsenhed ved Aarhus Universitet. Centret består af en prægraduat og en postgraduat enhed rettet mod sundhedsvidenskabelige uddannelser ved Aarhus Universitet og Videreuddannelsesregion Nord.
Chromaviso Chromaviso udvikler, markedsfører og sælger belysning til hospitalssektoren.
CT-klinikken Kvaliteten er i højsædet på CT-klinikken og patienten er altid i centrum.
Damgaard-Jensen Med nyt moderne hovedsæde i Aarhus og afdeling i København, begge i en rivende udvikling, er Damgaard-Jensen A/S en af de mest markante grafiske virksomheder i Danmark.
Dansk Center for Organdonation Dansk Center for Organdonation er den nationale koordinerende enhed af den sundhedsfaglige indsats for organdonation på landets hospitaler.
Develco Develco er et erfarent udviklingshus inden for elektronik og embedded software. Som uvildig og kompetent udviklingspartner bistår Develco kunden i udviklingen af produkter baseret på elektronik og software.
EG A/S EG's position som en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder er bygget på en tæt relation til vores kunder, brancheviden og solide it-kompetencer.
G4S

G4S er Danmarks og verdens største sikkerhedsvirksomhed.

GloVac GloVac er et dansk udviklingsselskab, der frembringer intelligente handskesystemer til BtB, traditionelle industrivirksomheder og virksomheder, der leverer 
varer og serviceydelser.
GML-HR GML-HR er en ambitiøs og veletableret konsulentvirksomhed med erfarne konsulenter inden for Search & Selection, ledertræning og organisationsudvikling.
Holm & Halby Holm & Halby forhandler og servicerer laboratorieudstyr til forskning på laboratorier inden for farmaceutisk industri, hospital samt højere læreanstalter.
HomeLike – dit hjem, når du er ude Homelike-apartments er opført som et særdeles attraktivt alternativ til dyre hotellejligheder, og tilbyder velindrettede og komfortable boliger til alle, der har behov for et midlertidigt hjem.
INCUBA INCUBA er en virksomhedspark, der tilbyder faciliteter, netværk og sparring for både iværksættere og mere etablerede virksomheder. Derforuden bistår INCUBA sine lejere i at etablere kontakt til regionens vidensinstitutioner.

Medlemskabet i Business Park Skejby inkluderer alle virksomheder i INCUBA Skejby.
Karl Storz Karl Storz er en international virksomhed, der producerer og sælger medicinske instrumenter og udstyr til humanmedicinbranchen, veterinærbranchen og den industrielle sektor. Karl Storz produktportefølje dækker over mere end 8.000 produkter.
Kinnarps Kinnarps indretter komplette miljøer, der passer til den enkelte virksomheds eller uddannelsesinstitutions behov, identitet og kultur. Vi skaber fleksible indretninger, som fremmer kommunikation, effektivitet, kreativitet og trivsel. Hos os finder du indretning til alle behov – fra reception og lounge til mødeområder og arbejdspladser. 
Koldkærgård Konferencecenter Konferencecenter ud over det sædvanlige, tæt på medlemmerne i Business Park Skejby. Hold jeres næste møder, kurser og konferencer med en fantastisk udsigt til natur og friske råvarer på buffeten.
Lindhardt Steffensen Advokater Lindhardt Steffensen yder primært rådgivning til små og mellemstore virksomheder i Østjylland, og har desuden en del erhvervsklienter i Midt- og Nordjylland.
Medicus Engineering Medicus Enginneering har specialiseret sig i biomedicinsk ingeniørarbejde. Vi tilbyder løsninger inden for de fleste områder af biomedico og hjælper med alt fra indledende produktundersøgelser til fremstilling af et konkret produkt.
MHI Vestas Offshore Wind MHI Vestas Offshore Wind er et joint venture mellem Mitsubishi Heavy Industries (MHI) og Vestas Wind Systems A/S.
MidtSim MidtSim beskæftiger sig med teknisk og ikke-teknisk simulation. Målgruppen er sundhedspersonale i Region Midtjylland og medicinstuderende på Health, Aarhus Universitet.
Mollerup Golf Club Mollerup Golf Club er Danmarks hyggeligste golfklub. Ud over en velplejet og udfordrende bane i fantastisk smukke omgivelser har Mollerup Golf Club meget at byde på. Klubben er blandt andet kendt for sin dygtige golftræner, den gode restaurant for ikke at nævne den hyggelige og uformelle atmosfære.
MTIC MedTech Innovation Consortium (MTIC) er en forening bestående af Region Midtjylland, Aarhus Universitet, VIA University og kommunerne i Region Midtjylland. MTIC danner et solidt fundament for udviklingen af fremtidens produkter og løsninger til sundhedssektoren.
NRGi Med mere end 1.200 ansatte og godt 210.000 kunder er NRGi et af Danmarks største energiselskaber. NRGi leverer el, fiberbredbånd, online alarmsystemer, byrumsinventar samt rådgivning om grønne transportvaner. NRGi er desuden udvikler af software til styring af energi.
Olympus Danmark Olympus er en af verdens førende producenter inden for innovativt optisk og digitalt udstyr til markederne for sundheds- og forbrugerelektronik. Herunder produkter inden for endoskopi og mikroskopi, medicinsk og industrielt udstyr, kameraer og diktermaskiner.
Pipeline Biotech Pipeline Biotech A/S is an independent Contract Research Organization (CRO) specialized in preclinical pharmacology. The company has a well founded scientific expertise in conducting in vivo pharmacokinetic studies.
Prevas Med spidskompetence inden for indlejrede systemer og industriel IT bidrager Prevas med innovative løsninger, der skaber vækst. Udvikling af nye og smartere produkter og produktionsmetoder er nødvending for at virksomheder kan overleve og vokse. 
Rambøll Rambøll leverer videnbaserede helhedsløsninger inden for byggeri, transport, miljø, energi, olie og gas samt management consulting.
roed Hos roed får virksomheder, organisationer og myndigheder tilført viden til deres produkter, ydelser og processer med praktiske løsninger f.eks. i samarbejde med videninstitutioner eller ved rekruttering.
Skejby Trykkeri Skejby Trykkeri er et moderne trykkeri, som kræser for vores kunder, og som aldrig går på kompromis med kvaliteten. Virksomheden tilbyder en bred vifte af forskellige tryksager, alt fra flyers og plakater til foto-kalendere og visitkort.
Solar A/S Solar Danmark A/S er en del af Solar-koncernen, som er en af Nordeuropas førende sourcing- og servicevirksomheder. I Kompetencecentret på Olof Palmes Allé arbejder ca. 45 medarbejdere inden for el- og vvs salg, såvel intern som eksternt salg. Derudover rummer centret også kundeservice, samt teknisk rådgivning.
SOSU Østjylland SOSU Østjylland er en selvejende uddannelsesinstitution under staten. Skolen udbyder erhvervsuddannelser og efter- og videreuddannelse indenfor social- og sundhedsområdet og det pædagogiske område. Skolens vision er at udbyde og udvikle fagligt stærke uddannelser til fremtidens velfærdssamfund.
Sweco Sweco planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Vores arbejde resulterer i bæredygtige bygninger, effektiv infrastruktur og adgang til elektricitet og rent drikkevand. Med 14.500 medarbejdere i Europa kan vi tilbyde vores kunder de rette kompetencer til ethvert projekt.
UKON A/S UKON er Danmarks førende konsulenthus inden for organisationspsykologi og ledelse. UKON hjælper ledere, når ambitiøse mål skal realiseres eller når svære udfordringer begrænser organisationens fremdrift.
Veinux ApS Veinux udvikler og sælger unikke pumpeløsninger til medico-, pharma- og biotechbranchen, som er kendetegnet ved reduktion af støj- og energiforbrug og øget reguleringskvalitet.
Vestas Vestas’ kernevirksomhed består af udvikling, produktion, salg og vedligeholdelse af vindteknologi.
VIA University College VIA udbyder mere end 40 videregående uddannelser, heraf knap halvdelen på engelsk, hvilket gør VIA til Danmarks største professionshøjskole. VIA råder desuden over landets største udbyder af efter- og videreuddannelse til den offentlige og private sektor.
Visikon Visikon eksisterer i krydsfeltet mellem kreativ, visuel kommunikation og teknologi og klinisk sundhedsfaglig viden og forskning. Resultatet er nytænkende løsninger med potentiale til at revolutionere måden patienten møder hospitalet - og hospitalet patienten.
Vivox ApS Vivox står bag det første kommercielt tilgængelige 3. generations præcisionsinstrument til sikker og korrekt håndtering af alle slags biologiske materialer. Heriblandt humane væv og celler, samt en metode som forhøjer sikkerheden ved laboratoriearbejde.
World Courier World Courier er verdens største og mest erfarne speciel kurer virksomhed med +150 kontorer i 50 lande.
YesGroup YesGroup arbejder med it-produktudvikling af hjælpemidler til det private hjem, som skal give den enkelte mulighed for blive boende længere i eget hjem. Produkterne kan derudover bruges af offentlige plejecentre og institutioner for mennesker, der har brug for øget omsorg.
AAGAARD Klinik AAGAARD Gynækologisk Klinik er åben for alle. Klinikken modtager både patienter henvist fra egen læge og ventelistepatienter. Desuden har AAGAARD en god samarbejdsaftale med forsikringsselskaber, således at firmaers ansatte kan behandles uden ventetid.
Aarhus Business College Aarhus Business College er en af landets største handelsskoler. Vi er også landets ældste, og i over 150 år har vi uddannet inden for det merkantile felt.
Aarhus Skøjtehal Aarhus Skøjtehal byder alle velkommen til en sjov oplevelse på byens bedste indendørs is. Skøjteløb er sund og sjov motion for hele familien. Når skøjterne er kommet på, og de første forsigtige skridt på isen er tilbagelagt, kommer smilene og de røde kinder frem.
AARHUS TECH AARHUS TECH er en selvejende institution med en bestyrelse, der har tilknytning til det lokale erhvervsliv og de brancheområder, som skolen dækker. Skolens vigtigste opgave er at udbyde de uddannelser og kurser, som de uddannelsessøgende og erhvervslivet i Østjylland har behov for.
Aarhus Universitetshospital Aarhus Universitetshospital er til for alle patienter med behov for højt specialiseret behandling. Desuden er Aarhus Universitetshospital en del af det lokale hospitalstilbud til de ca. 330.000 borgere i Østjylland. Hospitalet tilbyder behandling inden for alle lægelige specialer med undtagelse af psykiatri.